55+ PLUS

Vandaag de dag kiezen steeds meer mensen op leeftijd een manier om gezond te blijven. We ontkomen er niet aan daarbij te denken aan bewegen.

 

Hoe dat op een verstandige en blessurevrije manier kan en moet is vaak nog niet zo gemakkelijk aan te geven. Logisch is dat men de hulp inschakelt van een deskundige. Als u denkt aan bovenstaande, dan kan FFA u daarbij helpen. Vier fysiotherapeuten staan u terzijde in het volgen van groepslessen met leeftijdgenoten. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend een sportief of bewegend bestaan te leiden, vandaar dat we u begeleiden en adviseren.

 

Voordat u daadwerkelijk met de lessen start krijgt u een zogenaamde “intake-test”. Dat wil zeggen dat er een kleine gezondheidstest wordt afgenomen om te zien of u geen risico’s loopt wanneer u het lichaam wat zwaarder belast dan u gewend bent en wij als fysiotherapeuten ook weten dat u op niveau traint. Vervolgens kunt u trainen op de voor u gewenste tijd en in de passende oefengroep. Deels zal er getraind worden in de oefenzaal waarbij verschillende grondoefeningen aan bod komen en deels zal u aan de hand van uw eigen oefenschema in circuitvorm trainen.

Afspraak maken

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek of wil je verdere informatie. Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Fysio Fitness Alkmaar

  Heilooerdijk 40A
  1814 LP Alkmaar

  info@fysiofitnessalkmaar.nl

  Tel: +31 (0)72-51 51 555
  Tel: +31 (0)72-51 20 070

  Naast AH-XL in Alkmaar