FAQ

Beste leden,

Op dit moment wordt de hele wereld getroffen door het Corona virus. Dit heeft invloed op iedereen. Het is in deze tijd belangrijk om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en die van elkaar.

Aangezien wij allemaal in hetzelfde schuitje zitten en wij allemaal van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van u zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar jullie worden allemaal zeer gewaardeerd. U zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Uw steun en vertrouwen in onze organisatie zal er hopelijk voor zorgen dat wij ook na alle hectiek onze kwaliteit kunnen behouden en alles weer kunnen aanbieden zoals u van ons gewend bent. Wij waarderen uw geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.

Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil echter niet zeggen dat we u nu niet kunnen helpen bij een gezondere leefstijl en u kunnen adviseren. Om u in deze uitzonderlijke tijd toch van dienst te kunnen zijn, bieden we u het volgende aan:

  • Uitleenservice sportmaterialen
  • Daily Workouts via ons Youtubekanaal
  • Interactieve LIVE lessen via ZOOM
  • Persoonlijke thuis trainingsprogramma’s
  • Telefonische coach gesprekken
  • FIT TV (online workouts en tips over lifestyle en voeding)
  • Fysiotherapie Online (E-health)

 

Vraag: Is Fysio Fitness Alkmaar open?

Het centrum Fysio Fitness Alkmaar is gesloten voor Fitness en Groepslessen. Online bieden wij u wel groepslessen via Youtube en live via Zoom, zodat onze leden op afstand groepslessen kunnen blijven volgen. Wilt u thuis trainen? Er liggen uitdagende (persoonlijke) trainingsprogramma’s voor u klaar. Wilt u die ontvangen? Mail dan naar training@fysiofitnessalkmaar.nl  Wij sturen u dan per mail een uitdagende en persoonlijke workout. Heb je vragen over bepaalde oefeningen aan huis? Dan bieden wij u een telefonische coach-gesprek voor advies bij de training.

 

Vraag: Is Fysiotherapie Alkmaar open?

De praktijk voor Fysiotherapie is vanaf maandag 4 mei 2020 geopend. Fysiotherapie Alkmaar heeft een intelligente OPEN-UP.

Na de intelligente lockdown is het tijd voor een slimme open-strategie in de 1,5 meter samenleving.

Wij volgen strikt de maatregelen van het RIVM en KNGF,  die borgen dat u weer veilig en verantwoord behandeld kan worden in de fysiotherapie praktijk en dat de fysiotherapeuten voldoende worden beschermd.

 

Vraag: Worden er ook alternatieve trainingen aangeboden om thuis te sporten?
Fysio Fitness Alkmaar biedt de komende periode via online kanalen diverse trainingsmogelijkheden voor thuis in de vorm van FFA Daily workouts via ons Youtube of kanaal en via FIT TV (voor een groot scala aan workout varianten en lifestyle tips). Wilt u thuis trainen? Er liggen uitdagende (persoonlijke) trainingsprogramma’s voor u klaar. Wilt u die ontvangen? Mail dan naar training@fysiofitnessalkmaar.nl  Wij sturen u dan per mail een uitdagende en persoonlijke workout. Heb je vragen over bepaalde oefeningen aan huis? Dan bieden wij u een telefonische coach-gesprek voor advies bij de training.

 

Vraag: Kan ik thuis sporten?

Fysio Fitness Alkmaar heeft uitleenservice van sportmaterialen. Een Pakket dumbell en barbell materialen met bijpassend schema. Wilt u thuis lekker sporten, kom dan bij Fysio Fitness Alkmaar sport materialen lenen, zoals dumbells, barbells en losse schijven.

Daarnaast ligt er ook een dumbell of barbells fitness schema (niveau 1 en 2) voor u klaar, zodat u met een compleet pakket met oefeningen en materialen naar huis gaat. Mail tav training@fysiofitnessalkmaar.nl en geef aan wanneer u welk pakket (dumbell of barbells en niveau 1 of 2) komt ophalen.

 

Vraag: Hoelang duren de bijzondere maatregelen bij Fysio Fitness Alkmaar?

In principe t/m 21 mei 2020. Fysio Fitness Alkmaar zal haar leden en cliënten per email, website en Social media informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

Deze uitzonderlijke situatie vraagt veel van iedereen. Wij zullen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat wij binnenkort weer open kunnen en ons inzetten om de ongemakken zoveel als mogelijk te compenseren. De inhoud van de noodmaatregelen (en de duur daarvan) is nog onzeker om nu al toezeggingen te doen over de inhoud van de compensatie. Wij zullen dit de komende periode inventariseren. We bekijken op dit moment de mogelijkheden om u te compenseren voor de weken dat u niet bij ons kunt sporten.

Uw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze club zijn voorlopig verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor u klaar!

Met sportieve groet, team Fysio Fitness Alkmaar, Peggy en Peter Poppenk