Outdoor fitness!

Fysio Fitness Alkmaar (FFA) breidt het groepslesrooster uit met outdoor lessen. Het kabinet heeft namelijk het buitensporten versoepeld met subgroepen van maximaal 4 sporters en daar maken wij gebruik van met bootcamp lessen, sup training en outdoor WOW.

TENT: WOW outdoor

Naast de fitness zaal hebben wij een tent opgezet zodat we weer een Workout of the Week (WOW) aan u kunnen geven. Een WOW groepstraining is een wisselende intensieve fitness workout van ongeveer 45 minuten. Trekt u voor buiten warme kleding aan want de temperatuur kan verschillen. Neem een handdoek en (thuis) gevulde bidon mee.

TENT: Vrije Fitness

In de tent kunt u ook zelfstandig sporten buiten de vaste tijden van de groepslessen. De vrije fitness zal bestaan uit losse materialen (gewichten, kettlebells, matjes, steps enz.) en niet met de fitness apparaten. Hier dient u vooraf voor te reserveren. De outdoor vrije fitness uren zijn van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur.

OUTDOOR: WOW

In de avonduren wordt er ook weer outdoor WOW gegeven . We verzamelen bij de voordeur van FFA. Tot 19.30 uur is er momenteel nog zicht. Draagt u voor de outdoor lessen voor de zekerheid reflecterende kleding zodat u opvalt! Deze outdoor groepstraining is niet in de tent.

OUTDOOR: Bootcamp

Voor de bootcamp op zaterdagochtend wordt echter het verzamelpunt via de groepsapp aan u gecommuniceerd. Dus wilt u meedoen aan bootcamp geeft u dit dan door aan de receptie zodat u wordt aangemeld voor de groepsapp.

OUTDOOR: Suppen

Sup lessen starten weer per 1 april weer onder begeleiding van Nicola op woensdag- en zaterdagochtend.

RESERVEREN?

Vaste reserveringen (voor onbepaalde tijd) kunt u doorgeven via info@fysiofitnessalkmaar.nl of 072-51.51.555 en een losse reservering kunt u zelf een week van tevoren boeken via de Sportivity app. Met een onbeperkt abonnement kunt u maximaal 2 keer per week reserveren.

HARDLOOP SCHEMA

Wilt u de hardlooptraining voortzetten mail dan naar training@fysiofitnessalkmaar.nl en vraag naar uw hardloopschema.

THUIS FITNESS TRAININGSPROGRAMMA

Voor fitness thuis liggen er uitdagende trainingsprogramma’s voor u klaar. Wilt u die ontvangen? Mail dan naar training@fysiofitnessalkmaar.nl. Wij sturen u dan per mail een uitdagende workout.

ZOOM

Natuurlijk blijven wij ook de succesvolle zoomlessen aanbieden. Zie het groepslesrooster voor de ZOOM lessen. Lukt het niet om in te loggen? Schroom niet en bel naar 072-51.51.555 en wij helpen u verder.

SPORTPAKKETTEN OPHAALSERVICE

U kunt weer sportmaterialen komen lenen bij ons. Wilt u thuis lekker sporten, kom dan ook bij Fysio Fitness Alkmaar sport materialen lenen.
Daarnaast liggen er ook kettlebells met bijpassend schema’s, dumbell of barbells fitness schema (niveau 1 en 2) voor u klaar, zodat u met een compleet pakket met oefeningen en materialen naar huis gaat.
Mail t.a.v. training@fysiofitnessalkmaar.nl en geef aan wanneer u welk pakket (dumbell of barbells en niveau 1 of 2 of kettel bells) komt ophalen.

Wij danken u voor uw sportieve loyaliteit! Fysio Fitness Alkmaar blijft de adviezen van het RIVM.nl opvolgen!

Wij zien u graag weer rondom ons sportcentrum om lekker buiten actief te zijn. Onze fysiotherapie praktijk is al die tijd open geweest. Om die reden ziet u patiënten in de fitness zaal revalideren.

Hartelijke groet, team Fysio Fitness Alkmaar

Fysio Fitness Alkmaar

Heilooerdijk 40A
1814 LP Alkmaar

info@fysiofitnessalkmaar.nl

Tel: +31 (0)72-51 51 555
Tel: +31 (0)72-51 20 070

Naast AH-XL in Alkmaar