Fitness Training

Fitness

De instructeurs (fysio, manueel en sportfysiotherapeuten, medische fitness trainers en LIJFSTIJL Coaches) staan door hun professionele begeleiding garant voor een verantwoorde training.

 

De instructeurs houden in de gaten of je de oefeningen goed uitvoert en geeft daar waar nodig aanwijzingen. Daarnaast zorgen zij voor de juiste opbouw van jouw trainingsprogramma met de juiste balans in de oefeningen. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd en is er een minimaal risico op blessures. Bij Fysio Fitness Alkmaar train je onder individuele begeleiding op een persoonlijke en vertrouwelijke wijze.

 

Intake-gesprek en fitheidstest
Voor optimaal resultaat wordt bij aanmelding een uitgebreid intake-gesprek gehouden en een fitheidstest afgenomen. Persoonlijke doelstelling(en), zoals vergroten van kracht, uithoudingsvermogen of vetverbranding, kenbaar maken. Ook eventuele  lichamelijke klachten, blessures, operaties, (fysiotherapeutische) behandelingen, medicijn gebruik, komen aan de orde. Het trainingsprogramma is daarmee afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?