Fysiotherapie op veilige afstand.

Fysiotherapie Alkmaar biedt E-Health.

Het zijn bijzondere tijden in de wereld, dus ook in de fysiotherapie. Om de vitale beroepen te kunnen blijven ondersteunen moeten wij ook creatief blijven. Wij willen onze patiënten die niet naar de praktijk kunnen komen toch blijven helpen! Hoe vraagt u zich misschien af? Via een video consult (beeld bellen)!

Op deze manier werken we samen aan uw herstel en fysieke gezondheid! Met onze vernieuwde online dienstverlening krijgt u adviezen, oefeningen op maat en waar nodig een consult. Haal nu uw fysiotherapeut digitaal in huis! Vraag uw fysiotherapie consult aan door een email te sturen tav info@fysiotherapiealkmaar.nl.

Op deze manier willen we ons steentje bijdragen aan deze crisis, u gezond houden of maken en doen waar we goed in zijn: Zorg verlenen!

Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Wat houdt deze Online fysiotherapie in?

Bij online fysiotherapie vindt de behandeling niet plaats in een praktijk maar via een beveiligde video verbinding op de tijd die u afspreekt met de therapeut op de plaats thuis of buiten die u zelf kiest.

Ook online kan de fysiotherapeut:

  • Een goede inschatting maken van uw klachten en de ernst;
  • Een diagnose stellen;
  • U uitleg geven over alles wat van belang is bij uw klachten;
  • begeleiden in uw herstel;
  • U belangrijke oefeningen aanleren;
  • Bovendien kan uw therapeut u een oefenprogramma toe sturen met duidelijke plaatjes of video en een heldere en geschreven uitleg. Zo heeft u uw oefeningen altijd bij de hand. U kunt bijhouden of u uw oefeningen heeft gedaan en hoe dat is gegaan. U kunt deze informatie zelfs delen met uw therapeut als u samen vindt dat dat belangrijk is voor de behandeling.
  • U kunt uw oefeningen bekijken en bijhouden op computer, tablet of smartphone.

Fysio Fitness Alkmaar

Heilooerdijk 40A
1814 LP Alkmaar

info@fysiofitnessalkmaar.nl

Tel: +31 (0)72-51 51 555
Tel: +31 (0)72-51 20 070

Naast AH-XL in Alkmaar