Lifestyle XP, Personal Training

De LifeStyleXperience Club biedt de optimale mix van training, voeding en coaching. Goed doordachte lifestyleprogramma’s. Modulair in opbouw! Laat u verrassen met de ReStyle box! Zowel individueel als in groepsverband. Krijg meer inzichten in het trainingstraject van het LSX, personal training met de volledige focus op het behalen van resultaten. PROBEER HET NU en merk zelf de vooruitgang!

Training

Unieke doelen voor iedereen bereikbaar.

Een personal trainer is niet alleen voor de “rich & famous”. Voor iedereen, die moeite heeft zelfstandig zijn/haar doelen te behalen en behouden, zijn diverse personal en small group trainingsprogramma’s.

Voor velen is het zelfstandig behalen van doelstellingen zeer lastig. Speciaal voor hen de LifeStyleXperiences. Diverse persoonlijke coachingsprogramma’s beschikbaar voor de combinatie van: training- en voedingsbegeleiding, gecombineerd met onmisbare (gedrags)coaching in de frequentie die jij nodig hebt. Of dat nu eens per week, twee weken of maand is, we stemmen het af op jouw persoonlijke behoefte en maandelijks beoordelen we of de intensiteit verlaagd of juist verhoogd dient te worden.

Voeding

Omdat je je voelt, zoals je je voedt

De rol van voeding wordt helaas nog steeds enorm onderschat. Ook jouw resultaat is namelijk voor 70-90% afhankelijk van voeding die je (niet) neemt. Daarom is een persoonlijk lifestyle- en voedingsadvies onderdeel van ieder LifeStyleXperience.

Denk jij dat je gezond en uitgebalanceerd eet? Vaak is niets minder waar. Dit gaat ten koste van jouw kwaliteit van leven. Vaak levert een voedingscheck met aansluitend advies enorme verbetering op. We adviseren dan ook iedereen minimaal 2-3 maanden begeleiding te nemen op het gebied van voedingsgewoonten. Inderdaad dus niet alleen diegene met een afslankwens. Wij gaan voor tevreden klanten op lange termijn en daar is voeding cruciaal bij!

Coaching

Wij helpen jou volhouden!

Regelmatig trainen gecombineerd met verantwoorde voeding zijn de oplossing. Maar als het voorschrijven van de juiste adviezen voldoende zou zijn, dan was er geen maatschappelijk probleem wat overgewicht betreft. De LifeStyleXperience Club gebruikt best-evidence (gedrags) coachingstools, die jou helpen een verantwoorde leefstijl te integreren in je dagelijkse ritme.

Afspraak maken

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek of wil je verdere informatie. Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Fysio Fitness Alkmaar

  Heilooerdijk 40A
  1814 LP Alkmaar

  info@fysiofitnessalkmaar.nl

  Tel: +31 (0)72-51 51 555
  Tel: +31 (0)72-51 20 070

  Naast AH-XL in Alkmaar