Ondernemers opgelet!

Door: Joke Bos   maandag 16 maart 12:06 – 2020

 

Naar aanleiding van het coronavirus roept advocaat Evert Hoekstra van het Alkmaarse advocatenkantoor CKH Advocaten alle (MKB) ondernemers op om toch vooral te blijven ondernemen. Onderstaande tekst poste hij op LinkedIn. 

‘Op dit moment worden we allemaal geconfronteerd met de problemen rondom het coronavirus, zowel privé als zakelijk. De economie wankelt, paniek slaat toe en ondernemers maken zich – terecht – massaal zorgen over de toekomst.

Overal in het land roepen mensen op tot solidariteit. Vanuit zakelijk perspectief zou ik ook graag een oproep willen plaatsen, en dan met name aan alle (MKB) ondernemers: blijf vooral zaken doen, opdrachten verstrekken, ga verder met de dagelijkse business. Houd de hand niet op de knip, maar houd de geldstromen juist op gang. De neiging bestaat namelijk – aangewakkerd door de media – om stil te vallen, orders uit te stellen, op te potten. Doe dat niet.

Kortom; blijf ondernemen, gun elkaar de handel. Uiteraard kunnen we daarbij niet de ogen sluiten voor de beperkingen die steeds meer een rol gaan spelen, mensen die thuis (moeten) blijven, overheidsmaatregelen die ingrijpen, et cetera. Maar houd de economie op gang en onderneem het!’

https://www.rodi.nl/regio/alkmaar/173111/ondernemers-opgelet-

 

Hartelijke groet,
Team fysiotherapeuten Fysiotherapie Alkmaar