Fabian Buitenhuis

Fysiotherapeut

BIG: 39932193804

Mijn naam is Fabian Buitenhuis en ik ben sinds 2022 actief bij Fysio Fitness Alkmaar als fysiotherapeut en fitness trainer. Ik begeleid klanten één op één, geef de WOW (Workout Of the Week) trainingen en ik ondersteun groepen in de fitness.

Vanaf jonge leeftijd heb ik mij bezig gehouden met vele vormen van sport zoals wedstrijd zwemmen, volleybal en fitness. Hierdoor raakte ik geïntrigeerd door het menselijk lichaam, hard werken en efficiënt leren bewegen.

Waarom ben ik fysiotherapeut geworden? 

In 2016 ben ik zelf begeleid in de fysiotherapie. Zo kwam ik erachter dat werken als fysiotherapeut een prachtig beroep is waar je mensen op zowel lichamelijk als zowel geestelijk gebied kan ondersteunen.

Tijdens mijn revalidatie heb ik een paar dingen geleerd. Het lichaam is ontzettend sterk en kan genezen van de meest hardnekkige blessures. Als je hard genoeg werkt is alles mogelijk. Er valt altijd winst te behalen, soms in één stap, en soms hebben we wat meer kleine stapjes nodig.

Fysio Fitness Alkmaar is een bijzondere praktijk waar ik een brug kan slaan tussen revalideren en presteren. Ons team is sterk, veelzijdig en breed in kennis.

Graag ga ik met jou op zoek naar de meest efficiënte manier van bewegen en kijken we samen hoe we een stap in de juiste richting kunnen maken.

Ik zie je graag in de praktijk!

Afspraak maken

Makkelijk online geregeld.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.