Ivermectine tabletten 3 mg, 6 mg, 12 mg: waar te koop, prijs, beschrijving

Over dit geneesmiddel

Werkzame stof: IVERMECTINE

Farmacologische groep: Antinematodale agenten

Farmaceutische vorm: Tablet

Dosering: 3 mg, 6 mg, 12 mg

Toedieningsweg: Oraal gebruik

Ivermectine is sinds 1987 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar in tabletten onder de merknaam Stromectol. Het middel wordt nu voorgeschreven bij de behandeling van schurft of worminfecties. Volgens sommigen kan het antiparasitaire middel voorkomen dat mensen met Covid-19 ernstig ziek worden. Zo’n Covid-behandeling duurt een tot vijf dagen en kost 150 euro of minder.

ivermectine kopen1.9K
ivermectine kopen zonder recept90
ivermectine tabletten kopen

Welkom bij online apotheek Medistore-Discounter. Bij medistore-discounter.com leveren we vrijwel ieder medicijn dat bij uw plaatselijke apotheek verkrijgbaar is, met dat verschil dat u er de deur niet voor uit hoeft. U bestelt vanuit huis en de medicijnen bezorgen wij gratis thuis. Ideaal voor chronische medicatie. Uw eigen apotheek, gewoon online!

Indicaties

Behandeling van:

Behandeling van scabiës is alleen aangewezen als de diagnose klinisch en/of door parasitologisch onderzoek is vastgesteld.

Wat moet u weten over Ivermectinetabletten?

Waar kan ik Ivermectine tabletten kopen zonder recept?

Voor sommige medicijnen is geen recept nodig. Ze zijn te koop in de apotheek, supermarkt, drogist of bij het tankstation. Honderdduizenden Nederlanders kopen weleens online receptmedicijnen zonder dat ze daarvoor een doktersvoorschrift hebben. U kunt Ivermectine in onze apotheek bestellen met een snelle levering.

Bij Medistore-Discounter vinden we het belangrijk dat iedereen de kans heeft om zichzelf en anderen te beschermen tegen het Corona-virus. Om deze reden proberen we onze klanten altijd Ivermectine-tabletten zonder recept tegen lage kosten te verstrekken. Wij werken precies hetzelfde als een openbare apotheek, maar dan online. Regel al jouw medicatie via onze app en krijg ze snel en altijd gratis thuisbezorgd.

Kosten

De uitgaven aan geneesmiddelen stijgen elk jaar. Ook komen er steeds duurdere, innovatieve geneesmiddelen voor de behandeling van patiënten. Om de toegankelijkheid van medicijnen voor alle Nederlanders te verzekeren, bieden wij de diensten van een Europese apotheek, die helpt om 60% te besparen op de aankoop van medicijnen.

België, Nederland, Luxemburg, Ierland en Oostenrijk werken in het initiatief BeNeLuxA samen om nieuwe geneesmiddelen sneller en tegen een aanvaardbare prijs beschikbaar te maken voor patiënten.

ivermectine kopen1.9K
ivermectine kopen zonder recept90
ivermectine tabletten kopen

De voordelen

Medistore-discounter.com is de online apotheek van Nederland! Wij staan voor gemak, discretie en veiligheid. Wij zijn ontstaan doordat we zagen dat steeds meer mensen geen tijd hebben om naar de huisarts en apotheek te gaan voor medicijnen waarvan ze weten dat ze deze nodig hebben. U kunt Ivermectine zonder recept kopen vanaf € 34,- per verpakking.

Wat is Stromectol?

STROMECTOL® (stofnaam ivermectine) is een geneesmiddel dat tegen bepaalde parasieten werkzaam is, het wordt gebruikt voor:

Hoe werkt het?

Ivermectine is een macrocyclisch-lacton derivaat met een brede en krachtige antiparasitaire werking tegen nematoden en arthropoden. Het werkt door remming van zenuwimpulsen. De werkingswijze omvat het gamma-aminoboterzuur (GABA), een neurotransmitterremmer op het niveau van de presynaptische zenuwuiteinden of op het niveau van neuromusculaire synapsen. Ivermectine stimuleert de afgifte van GABA bij de presynaptische zenuwuiteinden (in nematoden) of de neuromusculaire synapsen (in arthropoden en insecten), wat leidt tot verlamming en de dood van de betreffende parasieten.

Hoe gebruik ik dit medicijn?

Dosering

De dosering bij scabiës is 200 µg/kg lich.gewicht eenmalig oraal. Een tweede dosis kan binnen twee weken alleen worden overwogen als er nieuwe laesies ontstaan of als parasitologisch onderzoek positief uitvalt. In geval van zeer ernstige infectie kan binnen 8-15 dagen een tweede dosis ivermectine en/of gelijktijdig lokale therapie nodig zijn.

Wanneer?

Neem de tablet(ten) in op een lege maag. Dus zorg dat u tot twee uur voor de inname niet heeft gegeten. Na inname mag u nog twee uur lang niet eten. Zo kan de werkzame stof goed in het lichaam worden opgenomen.

Het makkelijkst is ze in te nemen na het opstaan en pas twee uur later te ontbijten.

Maak voor kinderen de tablet fijn tot een poeder.

Hoe lang?

Een eenmalige dosis is meestal genoeg om de infectie te bestrijden, soms wordt dit herhaald gedurende twee dagen.

Bij schurft is het soms nodig de behandeling na twee weken te herhalen.

Filaria: in sommige tropische gebieden moet u deze behandeling elk halfjaar of elk jaar herhalen.

Overdosering

Huiduitslag, misselijkheid, braken, diarree, hoofdpijn, buikpijn, coördinatie-stoornissen (ataxie), evenwichtsstoornissen (vertigo), zwellingen (oedeem), gevoelloosheid van de huid (paresthesie), lichaamszwakte (asthenie), ademhalingsproblemen (dyspnoe).

Het voordeel van ivermectine bij de behandeling van scabiës (schurft)

Ivermectine is door de Commissie Farmaceutische Hulp van het College voor Zorgverzekeringen vrijgegeven voor de therapie van scabiës. Daarnaast bestonden al diverse effectieve lokale middelen tegen scabiës. Ivermectine betreft een orale behandeling die een voordeel en aanvulling kan betekenen voor de bestaande lokale therapieën tegen scabiës.

Bij patiënten met scabiës werden gunstige resultaten bij de meerderheid van de patiënten (≥90% met het aanbevolen doseringsadvies) verkregen met ivermectine in vergelijkend onderzoek met benzylbenzoaat, lindaan en permetrine.

Dosering

De behandeling met ivermectine 200µg/kg is eenmalig, maar moet worden herhaald na 14 dagen en is dan even effectief als eenmalig permetrine of lindaanapplicatie. De veiligheid is niet vastgesteld bij kinderen < 15kg. Binnen 2 uur voor en 2 uur na inname geen voedsel gebruiken.

Tijdsduur behandeling

De medicijnen die u heeft gekregen zorgen ervoor dat de eventueel bij u aanwezige scabiësmijt gedood wordt. 4 uur na inname van de medicatie zijn de medicijnen opgenomen in uw bloed, na 24 uur zijn alle scabiësmijten dood.

Wie mogen geen Ivermectine (Stromectol) gebruiken

Interacties

Wees voorzichtig bij gelijktijdige toediening van diëthylcarbamazine (DEC). DEC heeft een snelle microfilaricide werking waardoor ontstekingsreacties kunnen ontstaan op afbraakproducten van de afgestorven microfilariae.

Contra-indicaties

Er zijn van dit middel geen contra-indicaties bekend.

Bijwerkingen

De meeste bijwerkingen zijn licht en van voorbijgaande aard, maar de incidentie en ernst van de bijwerkingen kunnen hoger zijn bij een infectie met meerdere parasieten, zoals Loa loa, (ernstige microfilaremie, ernstige of fatale encefalopathie.

De belangrijkste bijwerkingen zijn de volgende.

Zelden (bij 1 tot 10 op de 100 mensen)

Branderig gevoel. Deze bijwerking gaat vanzelf over.

Zeer zelden (bij minder dan 1 op de 100 mensen)

Irritatie van de huid, jeuk, roodheid en droge huid. Dit gaat meestal binnen een paar weken over als uw huid gewend is geraakt aan de crème. Ook kunt u last krijgen van een opgezwollen gezicht. Blijft u last houden, raadpleeg dan uw arts.

Raadpleeg uw arts als u te veel last heeft van één van de bovengenoemde bijwerkingen of als u andere bijwerkingen ervaart waar u zich zorgen over maakt.

ivermectine kopen1.9K
ivermectine kopen zonder recept90
ivermectine tabletten kopen

medistore-discounter.com is een gecertificeerde online apotheek. Wat u misschien niet wist, in Nederland heeft u vrije apotheekkeuze. Maak het u zelf gemakkelijk. Uw medicijnen bestellen via internet. Met persoonlijke aandacht, professionele medicatiebewaking en gratis thuis bezorgd.