Personal training bij onze sportschool in Alkmaar

LifeStyleXperience Club
De LifeStyleXperience Club biedt de optimale mix van training, voeding en coaching. Goed doordachte lifestyleprogramma’s. Modulair in opbouw! Laat u verrassen met de ReStyle box! Zowel individueel als in groepsverband. Krijg meer inzichten in het trainingstraject van het LSX, personal training met de volledige focus op het behalen van resultaten. PROBEER HET NU en merk zelf de vooruitgang!

Privé training

Unieke doelen voor iedereen bereikbaar.

Een personal trainer is niet alleen voor de “rich & famous”. Voor iedereen, die moeite heeft zelfstandig zijn/haar doelen te behalen en behouden, zijn diverse personal en small group trainingsprogramma’s.

Voor velen is het zelfstandig behalen van doelstellingen zeer lastig. Speciaal voor hen de LifeStyleXperiences. Diverse persoonlijke coachingsprogramma’s beschikbaar voor de combinatie van: training- en voedingsbegeleiding, gecombineerd met onmisbare (gedrags)coaching in de frequentie die jij nodig hebt. Of dat nu eens per week, twee weken of maand is, we stemmen het af op jouw persoonlijke behoefte en maandelijks beoordelen we of de intensiteit verlaagd of juist verhoogd dient te worden.

Afspraak met gespecialiseerde fysiotherapeuten

Onze therapeuten scholen zich constant bij om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Fysiotherapeuten

Onze therapeuten

Fysiotherapie Alkmaar heeft gespecialiseerde fysiotherapeuten met een masteropleiding.
Onze fysiotherapeuten scholen zich constant bij om jou als patiënt zo goed mogelijk te helpen.

Makkelijk online geregeld.

We starten met een fitheidstest en intake. Neem contact met ons op.