Fysiotherapie 2024

Tarieven

Behandeling Tarief
Zitting in praktijk € 42,00
Zitting manuele therapie € 59,00
Intake en onderzoek na verwijzing € 61,00
Screening, intake en onderzoek € 64,00
Eenmalig consult + rapportage € 88,50
Zitting aan huis € 64,00
Niet nagekomen afspraak fysiotherapie € 42,00
Niet nagekomen afspraak manuele therapie € 59,00
Praktijkreglement

Betalingsvoorwaarden

Deze betalingsvoorwaarden zijn onlosmakelijk verbonden met het geldende praktijkreglement geldend tussen u als patiënt en de fysiotherapeut.

De patiënt is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de vergoeding van fysiotherapeutische consult(en) en derhalve voor het bijhouden van het maximaal aantal te vergoeden behandelingen vanuit de zorgverzekering en voor eventuele vooraf aan te vragen machtiging en/of verlenging.

Afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Afspraken welke niet of te laat geannuleerd worden, zullen bij u persoonlijk in rekening worden gebracht.

Betaling voor de fysiotherapeutische diensten geschiedt binnen dertig dagen na de factuurdatum. Na het verstrijken van deze termijn treedt verzuim in en staat het de fysiotherapeut vrij om zonder nadere ingebrekestelling incassomaatregelen te nemen. Naast de declaratie zal ook wettelijke rente worden gevorderd.

Alle met de incasso van gedeclareerde bedragen gemoeide kosten, waarvan ook de buitengerechtelijke kosten, komen ten laste van de patiënt.

monique van der heijde
monique van der heijde
2021-01-29
Maatwerk en denken mee
Annet Boersma
Annet Boersma
2021-01-21
Aardige en betrokken mensen, goede begeleiding
Niels de Waard (Nilicious)
Niels de Waard (Nilicious)
2020-11-16
Rustige sportschool in de zin dat er niet van die opgepompte mensen rond lopen. Los van de sportschool ook erg goeie fysio. Nemen de tijd. Kijken naar je klachten en geven je dan ook tips voor welke oefeningen je het beste kan doen in de sportschool. Erg leuke groepslessen, en voor ieder wat wils.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact op!