NETWERK ORTHOPEDIE ALKMAAR

Wat is het orthopedie netwerk?

Nabehandeling van knie- en heup

Netwerk Orthopedie is een samenwerkingsverband van de orthopedisch chirurgen van de Noordwest Ziekenhuisgroep en een groot aantal fysiotherapiepraktijken, waaronder Fysiotherapie Alkmaar. Het team van orthopedisch chirurgen van de NoordWest Ziekenhuisgroep en fysiotherapeuten uit deze regio’s hebben de handen ineen geslagen om samen de behandeling van knieën en heupen te optimaliseren.

Netwerk Orthopedie heeft als doelstelling de behandeling van de totale heupprothese, totale knieprothese en voorste kruisbandreconstructie te optimaliseren. De betrokken zorgverleners (huisarts, orthopedisch chirurg en fysiotherapeut) beseffen steeds meer dat een zo goed mogelijk resultaat van de operatie en nabehandeling alleen maar bereikt kan worden als er in een team wordt samengewerkt.

knie artrose

Vastgestelde behandelplannen

Dit betekent onderling goede afspraken maken, met elkaar overleggen, werken volgens vastgestelde behandelplannen en kennis en kunde delen. Maar ook met elkaar kijken wat er minder goed gaat en waar het beter kan. Samen met patiënten testen wij continu de kwaliteit van wat we doen. Door goed naar elkaar te luisteren leren we zo wat goed gaat en wat beter kan. Kortom, samenwerken aan optimale zorg.

Stapsgewijze aanpak

Het belangrijkste aspect is u als patiënt goed te informeren over wat u kunt verwachten. Wij bieden u één duidelijke boodschap en één duidelijke werkwijze waarbij u als patiënt centraal staat. Ons uiteindelijke doel is er voor te zorgen dat u als patiënt tevreden bent over het resultaat en over de wijze waarop dit resultaat bereikt is.

Neem contact op

  Fysio Fitness Alkmaar

  Heilooerdijk 40A
  1814 LP Alkmaar

  info@fysiofitnessalkmaar.nl

  Tel: +31 (0)72-51 51 555
  Tel: +31 (0)72-51 20 070

  Naast AH-XL in Alkmaar