Kennis en inhoud

Aangesloten netwerken

Fysiotherapie Alkmaar richt zich op meerdere doelgroepen. De opzet van doelgroeptraining varieert, maar de gedachte is telkens hetzelfde: “bewegen met…………”  Dit houdt in dat er binnen de trainingen rekening gehouden wordt met de beperkingen die de aandoeningen of situaties met zich meebrengen.
rugnetwerk alkmaar

Rug-netwerk

Kwaliteitsnetwerk van fysio- en oefentherapeuten die kwalitatief hoogwaardige zorg biedt voor de behandeling van mensen met rugklachten.
artrose netwerk alkmaar

Artrose-Netwerk

Samenwerking tussen orthopedisch chirurgen van de NoordWest Ziekenhuisgroep en fysiotherapeuten uit de regio voor het behandelen van artrose aan knieën en heupen.
Netwerk Longen

Netwerk Longen

Het Netwerk Schouder is een samenwerkingsverband van de Noordwest Ziekenhuisgroep met eerstelijns fysio- en oefentherapeuten voor de behandeling en begeleiding van mensen met schouderklachten.
Netwerk Schouder

Netwerk Schouder

Netwerk Schouder is een regionaal initiatief dat is ontstaan vanuit de behoefte om tot een betere samenwerking op het gebied van orthopedische zorg.
Netwerk Sport

Netwerk Sport

Een samenwerkingsverband van de orthopedisch chirurgen met sportartsen en fysiotherapeuten voor de behandeling en begeleiding van sporters met blessures.
Netwerk Valpreventie

Netwerk Valpreventie

Een samenwerkingsverband van de huisartsenorganisaties samen fysio- en oefentherapeuten voor de behandeling en begeleiding van mensen met een verhoogd valrisico.

Maak een afspraak
Direct online geregeld