Casper Vijn

Fysiotherapeut

BIG: 39930255004

Mijn naam is Casper Vijn, afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool van Leiden en sinds januari 2022 fysiotherapeut bij FFA. Leuk dat je een kijkje neemt op de website en kennis met mij wilt maken.
Waarom fysiotherapeut? Een grote rol in deze keuze is mijn ontwikkelde interesse in het menselijk lichaam, wat is ontstaan doordat ik voor een aanhoudende schouderblessure zelf onder behandeling moest bij een fysiotherapeut. Verder speelde voor mij het persoonlijke contact en het bieden van zowel fysieke als mentale zorg hier ook een rol bij.
Mijn interesses liggen vooral bij het behandelen van sport en rug- gerelateerde klachten, maar andere klachten behandel ik natuurlijk ook. Wanneer cliƫnten na behandeling pijnvrij hun dagelijkse activiteiten kunnen hervatten, geeft mij dit motivatie en energie.
Tijdens mijn werk vind ik vriendelijkheid, enthousiasme en vakkundigheid erg belangrijk. Naast mijn werkzaamheden volg ik dan ook verschillende verdiepende en verbredende cursussen om jou de beste zorg te leveren.
Verder ben ik een groot liefhebber van het kijken naar sport, maar ook in het uitoefenen hiervan. Naast fysiotherapeut ben ik dan ook te vinden in de fitnesszaal, bijvoorbeeld bij de Ladies Challenge.

Afspraak maken

Makkelijk online geregeld.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.